Ennen kuin ehdin kirjoittamaan tähän postaukseen muuta kuin otsikon niin Kollo oli jo oksentanut parille matolle (ja matonpuhdistusaine on lopussalaugh).

No joo - itse aiheeseen. Viime aikoina olen huomannut, että Kollo on iän myötä hieman tasaantunut - minä olen vanhastani rauhallinen luonteeltani.smiley Vieläkin Kollo keksii jonkin verran kujeita, mutta olemme sopeutuneet toisiimme vuosien myötä ja varsinkin talvi- ja muuhun pimeiden öiden aikaan kissa antaa minun nukkua kohtuullisen hyvin. Kissa on kuin viini - paranee entisestään vanhetessaan - kissa vaan on aina parempi kuin viini.wink Olemme molemmat illantorkkuja ja aamuvirkkuja, paitsi että kissa on minua hivenen aamuvirkumpi. Jos olen jossakin illan niin Kollo hakee huomiota, kun tulen kotiin.

Seurallisia olemme molemmat - sekä minä että kissa. Kissa miettii hetken ennen kuin tutustuu ja tunnistan itsessäni saman.smiley Olemme kotona viihtyvää sorttia - sekä minä että Kollo.wink Jääräpäisiäkin osaamme olla - sekä minä että kissa.laugh