Olin ihan pöllämystynyt, kun 24 minuuttia yli puolenyön tämän vuorokauden puolella soi puhelin ja heräsin puhelimen ääneen umpiunesta (joku oli ilmeisesti soittanut väärään numeroon). Onneksi kissa ei herännyt.wink Mun pitäisi muistaa laittaa puhelin kiinni tai äänettömälle yöksi - ennen suljin puhelimen yöksi, mutta isän takia pidin alkuvuonna puhelinta aina ääni päällä, että jos hän soittaa. No nyt ei enää tarvitse, mutta tapa jäi päälle.

Vuosia sitten aloin pitämään puhelimesta öisin virran pois päältä, kun kerran joku tuntematon soitti aamuyöllä ja kysyi, että lähdetkö kanssani turnajaisiin. Sanoin kiukkuisesti, että en lähde, kehotin hankkimaan apua ja painoin puhelimesta virran pois päältä.

Kännykkä on siinä mielessä hyvä verrattuna lankapuhelimeen, että kännykän saa pois päältä tai äänettömälle, kun lankapuhelimessa piti vetää töpseli pois pistorasiasta.

Kyllä sitä on tullut vuosien varrella kaikenlaisia puheluita.

Kerran yksi soittaja luuli soittaneensa kukkakauppaan eikä meinannut millään uskoa soittaneensa meille kotiin.laugh

En enää muista tarkkaan, mutta mulle soitti vuosia sitten joku, jonka kanssa olin muka alustavasti sopinut koiran ostamisesta/myymisestä (olin ihan, että mitä ihmettälaugh).

Yksi soittaja olisi laittanut tililleni rahaa ja kyseli tilinumeroani, kun oltiin muka sovittu, että hän laittaa tililleni rahaa.wink Minua ja tätä soittajaa alkoi naurattamaan, kun ilmeni, että olen väärä Sirpa.laugh Heh, tililläni olisi toki ollut tilaa lisärahalle.wink

Kerran tuikituntemattomat soittelivat minua keskellä yötä baariin - sanoin, että en ole tulossa ja olen nukkumassa.laugh