Poimin Kikin blogista mukaan haasteen.

1.Jätskiannos, millä kuorrutetaan?
Kinuskilla tai suklaalla - viimeksi mainittua ei koskaan voi syödä liikaa. :)

2.Ota lähin kirja ja kolmannen sivun kolmas lause. Mitä juuri lukaisit? "Kirkon räystäitä koristavat veistokset  oli alunperin tarkoitus sijoittaa tornin jalustan ympärille madaltamaan tornin korkeaa ja kapeaa vaikutelmaa." Kirjana on KAUNIS SUOMI 1 Uusimaa-Varsinais-Suomi-Ahvenanmaa LUONTOA JA NÄHTÄVYYKSIÄ MATKAILIJAN JA RETKEILIJÄN SILMIN (vuodelta 1974).

3. Jaajo palaa Aamulypsäjäksi. Ajattelitko juuri, että upeeta ja mahtavaa vai Mitä? kuka? Olen kuullut, että ohjelma ja juontaja on hyvä - itse en ole tullut kuulleeksi. :)

4.Jos sää saisit vetää aamutreenit Jokereille niin minkälaiset ne olisi? Kuntosalitreenit.

5.Muna, vaalean vai tumman leivän päälle? Tummaa leipää, päälle kinkkua tai juustoa.

6.No mitä ihmettä? Hesari julkaisi tietokoneesi sivuhistorian artikkelissaan. Löytyykö sieltä mitään, jonka olisit halunnut deletoida ennen paljastusta? Ei taida löytyä. :)


7.Mää olisin karppaaja ja pitkäkyntinen voro. Pelastaakseni sinut mää justiinsa käväisin ja varastin sun sokerivaraston. Koska arvelet huomaavasi rikokseni? Aika pian, kun olen itsekin kovasti makean ystävä - kahvin juon kylläkin usein mustana ja ilman sokeria. :) Ainakin siinä vaiheessa huomaan, kun leivon kuivakakkua. :)

8.Jyrki Katainen sai kotiäitien työllistämisen lisäksi toisenkin mahti-idiksen; Koko kansa oli töllöön pantava. Pakko osallistua tositeevee ohjelmaan, mihin ohjelmaan oma hakemuksesi lähtee? Tällä hetkellä ajankohtainen voisi olla talon stailaus, kun on talo myytävänä.smiley

Minä en haluaisi sukeltaa, en kiivetä korkealle enkä eritoten laskeutua sieltä, en mihinkään ahtaaseen paikkaan ja pelkään muun muassa ampiaisia niin luonnon helmassa tapahtuvaan seikkailuohjelmaan osallistumisen kynnys olisi  korkealla.9.Älä säikähdä, sun ei tarvitse vetää yllesi tekokuitutrikoista kondomintiukkaa haalaria, mutta jos sää saisit supersankarilta yhden voiman, niin mikä tarttuisi matkaan?

Jos supersankari poistaisi vaikkapa korkeanpaikankammoni.

10.Kalvoiko mieltäsi yhtään epäilys siitä, että ne Mayat laskivatkin oikein, eikä kyseessä olisikaan ollut se, että kivestä loppui tila?
Ei huolestuttanut.

11. Kerro minulle uteliaalle jotain, jota en ymmärtänyt kysyä. Olin aiemmin kova lukemaan romanttisia viihderomaaneja, mutta nykyään tulee lainattua niitä vain jokunen vuodessa. Netissä surfaaminen on tainnut tulla lukemisen sijalle.wink


Nyt mun tekniset taidot loppuivat kesken, kun ohjelma yhtäkkiä kieltäytyy lihavoimasta kysymykset.wink

Olen tainnut jossakin aiemmassa postauksessa osallistua tähän haasteeseen niin en nyt keksi lisää kysymyksiä. Mukava haaste oli vastata!smiley