Ennen sunnuntai(viikko)siivouksen aloittamista on laitettava esiin mietteitä musiikkimausta.smiley

Kun olin teini soitin joskus isälle kaseteiltani nuorisomusiikkia, josta itse pidin (Bon Jovi, Alice Cooper, Scorpions, Skid Row ... mitä niitä olikaanwink). Olin rehellisen hämmästynyt, kun isä sanoi, että tämähän on hyvää musiikkia!!!smiley Faijan varvas vipatti vauhdikkaasti musiikin tahdissa.  Minä olin ihan ihmeissäni, että eihän mun isä voi tykätä nuorisomusiikista.wink Isä tykkäsi kaikesta musiikista, missä oli hänen mielestään kunnon rytmiä.smiley Minä taas kiinnitin enemmän huomiota melodioihin ja sanoituksiin. Kuuntelin kyllä puolestani suomalaista tanssimusiikkiakin eli sitä musiikkia, mitä isäni kuunteli. Isän ehdoton suosikki oli Jätkänhumppa.

Joskus äidyin mökillä lauleskelemaan (kasettienkin mukana) ja edellinen kissani pyysi aina siinä vaiheessa ovella, että päästäisitkös nyt ulos. Santulla taisi olla absoluuttinen nuottikorva.smileyKollo ei ole lauleskeluistani moksiskaan.

Vieläkin saatan kuunnella nuoruudensuosikkejani, mutta musiikkimakuni on kallistunut enemmän kotimaisenkin musiikin suuntaan. En kuunnellut Dingoa 1980-luvulla, mutta nykyään kuuntelen välillä Dingoa. Eppu Normaali, Juice, Popeda, Yö, mutta toisaalta myös Yölintu ja Paula Koivuniemi. Musiikkimakuni on laajentunut iän myötä.