Sulo ja Robert http://haivahdyspurppuraa.blogspot.fi/ haastoivat mut kertomaan 11 mielenkiintoista asiaa ihmisestäni.

Kiitoksia haasteesta! :)

1.  Tässä kuussa ihminen on laittanut jonkun vekottimeen herättämään itsensä (ja mut) aamukuudelta. :D 

Ihminen nauttii, kun hän saa mennä sinne töihin nimiseen paikkaan. <3

2. Ihminen tykkää popsia jotakin ruskeaa (= suklaata).Ei kuulemma ole kissoille sopivaa syötävää.

3. Kun ihminen asettuu röhnöttämään sohvalle ja on mun mielestä myös sopiva hetki niin menen tassuttelemaan ja hurisemaan hänen päälleen. Pyyhin omaa kissatuoksuani häneen. Ihmisen mielestä se on suloista. :) Kissat ovat mestarirentouttajia - rentouttavat ihmiset ja itsensä. :) Ja täytyyhän ihmiseen pyyhkiä tuoksu, että hänet tunnistaa omakseen.

4. Ihminen saisi kotiin tultuaan kiinnittää enemmän ja nopeammin huomiota muhun - mulla on niin paljon kerrottavaa siitä, mitä kotona on tapahtunut päivän aikana.

5. Kissalle riittää yleensä peseytyminen karhealla "pesulapulla", joka löytyy kissan omasta suusta. Ihminen tarvitsee peseytymiseensä enemmän vettä.

6. Ihmisen yöunet ovat mun mielestä joskus liian pitkät. Kissat kun nukkuvat päivälläkin. :D

7. Miksi mut hätistetään pois, kun menen tutkimaan ihmisen taikinakulhoa ja aivastelemaan jauhoihin? :D

8. Ihmisen kuntopyöräily  kotona näyttää mielenkiintoiselta - mä haluaisin tutkia suihkivia polkimia ihan lähietäisyydeltä. ;)

9. Mun mielestä kissa voisi ihan hyvin osallistua lakanoiden vaihtoon syöksymällä pussilakanan alle tai sisälle. Ihminen ei aina ole asiasta samaa mieltä. :D

10. Olen viime aikoina alkanut komentamaan imuriakin kovaäänisesti naukumalla - ennen komensi vain pesukonetta, joka ei sekään tottele. Ihmisen mielestä on ok, että ainakin kerran viikossa hän kaivaa äänekkään "laatikon" esiin ja käyttää sitä pitkin lattioita.

11. Mä tykkään kodin lämmöstä ja emäntäkin tykkää siitä, että kotona on lämmintä, mutta kesäisin asunnossa on joskus liian lämmin.